Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ivellios Site Admin
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 5:47 pm Temat postu: Ivellios |
|
|
WypadaÂłoby aby administrator przywitaÂł siĂŞ z uÂżytkownikami, co teÂż niniejszym czyniĂŞ
Z imienia znany jako Marek, w Internecie wystêpujê jako Ivellios (jak wpiszecie w Google mój nick to 90% tych Ivelliosów co wyskocz¹ to jestem ja ). Na codzieù chodzê do technikum i do szko³y muzycznej (fagot + fortepian + chór + teoria ), zaœ w "cyberœwiecie" tworzê strony internetowe, g³ównie o doœÌ nietypowej tematyce (zjawiska paranormalne www.paranormalium.pl i kryptozoologia www.kryptozoologia.pl ) i na potrzeby stron t³umaczê artyku³y z angielskiego na polski. Jeden z artyku³ów ukaza³ siê w grudniu w czasopiœmie "Nieznany Œwiat"
To narazie tyle. Reszty na mĂłj temat dowiecie siĂŞ w swoim czasie  _________________ www.paranormalium.pl | www.kryptozoologia.pl | www.gregorian.zjawiska.hosted.pl |
|
Powrót do góry |
|
Ania
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:00 pm Temat postu: |
|
|
No to witam w klubie zjawiska paranormalne to jest coÂś tylko czytaĂŚ i sie dowiadywaĂŚ, to juÂż gĂŞsia skĂłrka, a zobaczyĂŚ np ChubacabrĂŞ  _________________ Pardon my boy... |
|
Powrót do góry |
|
vampir
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 5:26 am Temat postu: |
|
|
no to i ja siĂŞ przedstawiĂŞ. PĂłki co uczĂŞszczam do technikum elektrornicznego. (Mam, nadziejĂŞ ,Âże matura dobrze mi poszÂła. Moim hobby jest muzyka, jazz, i punk rock * sam mam kapelĂŞ ). Co do moich ÂściÂślejszych zainteresowaĂą. TworzĂŞ strony o tematyce RPG i cRPG. |
|
Powrót do góry |
|
Ivellios Site Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|