| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Ivellios Site Admin

| 

Wysłany: Pią Maj 18, 2007 5:47 pm    Temat postu: Ivellios | 
				     | 

| 

Wypadałoby aby administrator przywitał się z użytkownikami, co też niniejszym czynię  

Z imienia znany jako Marek, w Internecie występuję jako Ivellios (jak wpiszecie w Google mój nick to 90% tych Ivelliosów co wyskoczą to jestem ja   ). Na codzień chodzę do technikum i do szkoły muzycznej (fagot + fortepian + chór + teoria   ), zaś w "cyberświecie" tworzę strony internetowe, głównie o dość nietypowej tematyce (zjawiska paranormalne www.paranormalium.pl i kryptozoologia www.kryptozoologia.pl ) i na potrzeby stron tłumaczę artykuły z angielskiego na polski. Jeden z artykułów ukazał się w grudniu w czasopiśmie "Nieznany Świat"  

To narazie tyle. Reszty na mój temat dowiecie się w swoim czasie   _________________ www.paranormalium.pl | www.kryptozoologia.pl | www.gregorian.zjawiska.hosted.pl | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

Ania

| 

Wysłany: Pią Maj 18, 2007 6:00 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

No to witam w klubie    zjawiska paranormalne to jest coś     tylko czytać i sie dowiadywać, to już gęsia skórka, a zobaczyć np Chubacabrę   _________________ Pardon my boy... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

vampir

| 

Wysłany: Pią Maj 25, 2007 5:26 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| no to i ja się przedstawię. Póki co uczęszczam do technikum elektrornicznego. (Mam, nadzieję ,że matura dobrze mi poszła. Moim hobby jest muzyka, jazz, i punk rock * sam mam kapelę ). Co do moich ściślejszych zainteresowań. Tworzę strony  o tematyce RPG i cRPG. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

Ivellios Site Admin

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

|